After a long event, you can play slot machines games to relax your mind. If it’s your lucky day, you could win a good amount of money.

U hali 3 Beogradskog sajma danas je otvoren 6.Dečiji sajam. Učesnike sajma i brojne posetioce, tokom svečanog otvaranja, pozdravili su Princeza Katarina Karađorđević, naši proslavljeni  vaterpolo reprezentativci Andrija Prlainovic i Stefan Mitrović. Svečanom otvaranju prisustvovali su i predstavnici institucija koje podržavaju Dečiji sajam:
Skupstine grada Beograda, Ministarstva rada i socijalne politike i Ministarstva omladine i sporta.

Tokom tri dana ove popularne manifestacije za najmlađe, organizatori SKY VISION i SNAR GROUP najavljuju kao i uvek uzbudljiv i bogat program. Decu očekuju predstave, horovi, žongleri, mažoretkinje, sportisti, školice sportova, fitnes, veštačka stena, velika igraonica, extreme staza na kojoj će daljinskim upravljačima voziti automobile i ostalo. Najviše pažnje sigurno će privući prostor Komande žandarmerije Beograda na kojem će predstaviti veštine i replike rekvizita, deca će moći da se maskiraju bojama, a poneki i završe specijalni dečiji sajamski kurs za žandarme.

Oko 90 izlagača predstaviće svoje najbolje i najnovije proizvode, od odeće, obuće, opreme za bebe, preko slatkiša, grickalica, napitaka, do igračaka, rekvizita i dečijih programa u vrtićima, školicama jezika, humanitarnih i drugih organizacija. Tako će na prostoru Veterine Beograd najmlađi videti kućne ljubimce koje će moći i da usvoje.

Šesti DEČIJI SAJAM trajaće do nedelje 10. oktobra. Ulaz za mališane I njhove roditelje je je besplatan, a svaki posetilac moći će da učestvuje u nagradnoj igri i osvoji putovanje u Budimpeštu.